Hogy készül?

 

 

Gyümölcs- és zöldséglevek

100%-os bio gyümölcs- és zöldségleveink zamatát gondosan óvjuk, ezért mindegyiket frissen préseljük és csomagoljuk.
Hozzáadott cukrot és tartósítószert nem tartalmaznak, viszont rendkívül gazdagok vitaminokban és ásványi anyagokban.

Aszalt gyümölcsök

Eltávolítjuk a magokat a gyümölcsökből, elfelezzük őket, majd elköszönünk tőlük 6 órára, amíg ők a szárítóban aszalódnak, ahol lecsökken a nedvességtartalmuk, ezáltal a gyümölcscukor feldúsul és a csoda megtörténik. A BeBio finomságai 100%-ban természetesek, adalékanyag nélkül készülnek. Míg nagyon sok aszalt gyümölcsöt kandíroznak, tömör cukorba áztatnak, addig a mi aszalványaink csak a természetes gyümölcscukornak köszönhetik finom édes ízüket!

Chipsek

A szárítás a gyümölcstartósítás
egyik legősibb módja: a nedvességtartalom csökkentésével feldúsul a gyümölcscukor.
A kívül roppanó, belül olvadó gyümölcsszeletek a kíméletes eljárásnak köszönhetően rengeteg vitamint és rostot is tartalmaznak.

Lekvárok

Zamatos és illatos lekvárjaink tartósítószer hozzáadása nélkül, bionádcukorral, illetve hozzáadott cukor nélkül készülnek. Így ízük természetesen édes, emellett rengeteg vitamint és ásványi anyagot tartalmaznak.

Érdekel, miért egészségesebbek és zamatosabbak a biogyümölcsök és biozöldségek?

A biogazdálkodásokban nem használnak műtrágyákat, szintetikus növényvédő, illetve gyomirtó szereket.

Így a biogyümölcsök és biozöldségek értékes kincseiket természetes módon őrzik meg a gondos kezek.

Tudtad, hogy „Minden nap egy alma - az orvost távol tartja”?

Az alma az egyik legegészségesebb hazánkban is termő gyümölcs: rendkívül gazdag természetes savakban, vitaminokban és ásványi anyagokban, emellett figyelemreméltó antioxidáns hatással rendelkezik. Ezért biogazdaságunkban 12 féle almafajta is megtalálható.
A legkorábbi fajta augusztusban, a legkésőbbi októberben ajándékoz meg bennünket értékes kincseivel,
így a BeBio termékek mindig friss és zamatos almából készülnek.

Körtére fel az egészségért! Egy gyümölcs, ami megmosolyogtat

Egyik legzamatosabb, kedvenc hazai gyümölcsünket szeptember végén szüreteljük. A körtének nagyon magas az ásványi anyag tartalma, valamint rengeteg vitamint rejteget finom fehér húsa, ezért kiváló választás a betegségek megelőzéséhez. Napi egy körte pótolhatja egész napos C-vitamin szükségletünket. Ráadásul közismert jótékony hatása a lehangoltsággal, kimerültséggel szemben is: egyik legértékesebb gyümölcsünkből készült BeBio finomságok garantáltan mosolyra fakasztanak!

Hull a szilva a fáról, most hoztuk a tanyáról

A Kárpát-medence egyik legismertebb és legelterjedtebb gyümölcse a szilva. Bár a szilvafák az ország gyümölcsállományának két harmadát teszik ki, mégsem tudunk eleget fogyasztani belőle: a szilva az egyik legjobb természetes vértisztítónk, ezen kívül az anyagcsere folyamatokra is közismerten jótékony hatással van. Magas B vitamin tartalma miatt pedig serkenti az agy működését, elősegíti a megfelelő gondolkodást. A BeBio lehetővé teszi, hogy különböző formában, egész évben kedvedre falatozz ebből a jótékony hatású, természetesen édes finomságból.

Szívből adjuk a szívednek!

Jellegzetes íze nem keverhető össze semmivel és bár nem legédesebb gyümölcsünk, minden bizonnyal az egyik leghasznosabb. Kiváló antioxidáns és jól ismert vértisztító hatása, így segíti a máj és a vese munkáját is. Ennek a különleges gyümölcsnek nagy szerepe van a szívizom megerősítésében is, így garantáljuk, hogy a BeBio száz százalékig természetes, bio meggyből készített termékei megdobogtatják a te szívedet is.

Tudtad, hogy a spárga elűzi minden mérgedet?

A spárga az egyik legvarázslatosabb élettani hatásokkal bíró, üde finomság. Ráadásul kalóriatartalma rendkívül alacsony, így lelkiismeret-furdalás nélkül élvezhetjük az ízét. De miért olyan különleges ez a zöldségünk? A spárga megakadályozza a rák kialakulását, különleges tápanyag tartalma pedig pusztítja a káros baktériumokat a testünkben. Természetes vízhajtó hatásának köszönhetően az egyik legjobb méregtelenítő.

Organic Kingdom Kft., 2015